Số lượng em bé nhỏ hơn hoặc bằng số lượng người lớn.
Điểm đi và điểm đến không được trùng.
Chọn chuyến bay chiều đi.
Chọn chuyến bay chiều về.
Vui lòng chọn ngày đi.
Vui lòng chọn ngày về.
Ngày khởi hành không được lớn hơn ngày về.
Ngày về không được nhỏ hơn ngày khởi hành.

Những lời chúc giáng sinh hay nhất bằng tiếng Anh

Những lời chúc giáng sinh hay nhất bằng tiếng Anh với nhiều sắc thái khác nhau sẽ là một trong những món quà bằng lời nói ý nghĩa nhất của bạn dành cho những người yêu thương. Những lời chúc giáng sinh bằng tiếng Anh ngắn gọn và xúc tích nhưng chứa đựng nhiều những ý nghĩa sẽ mang đến cho bạn những ý tưởng độc đáo cho lời chúc mừng ngày 24/12 sắp tới. Hãy cùng trải nghiệm những lời chúc Noel hay nhất bằng tiếng Anh sau đây và lựa chọn cho mình những lời chúc ý nghĩa nhất dành cho người thân yêu nhé!

Những lời chúc giáng sinh hay và ý nghĩa nhất bằng tiếng Anh

những lời chúc giáng sinh hay nhất bằng tiếng anh

Lời chúc giáng sinh ý nghĩa bằng tiếng Anh

Những lời chúc giáng sinh ngắn gọn ý nghĩa bằng tiếng Anh hay nhất là những lời chúc giáng sinh ngắn gọn nhưng mang nhiều ý nghĩa. Những lời chúc giáng sinh hay và ý nghĩa nhất như sau:

Christmas waves a magic wand over this world, making everything softer than snowflakes and all the more beautiful. Wish you a Magical Christmas. ( Giáng Sinh vẫy cây gậy thần kỳ làm cho mọi thứ mềm mại hơn cả bông tuyết rơi và đẹp hơn bao giờ hết. Chúc bạn một Giáng Sinh thần kỳ.)

May this Christmas be so special that you never ever feel lonely again and be surrounded by loved ones throughout!

(Chúc cho Giáng Sinh này đặc biệt đến nỗi bạn sẽ không bao giờ còn cảm thấy cô đơn nữa và luôn có những người thương yêu bên cạnh.)

At the stroke of midnight on Christmas, if a fat man dressed in a red suit jumps through your window, grabs you and puts you in a sack, don”t panic. I told Santa I wanted YOU for Christmas!

(Nửa đêm Giáng Sinh, nếu một ông già mập mặc đồ đỏ nhảy qua cửa sổ, gói bạn lại và cho vào bao tải thì đừng có chống cự nhé. Tôi đã nói với ông Noel rằng tôi muốn có BẠN trong Giáng Sinh này.)

Faith makes all things possible; Hope makes all things work and Love makes all things beautiful. May you have all the three for this Christmas. Merry Christmas!

(Niềm tin làm mọi thứ trở nên khả thi; Hi vọng làm mọi thứ hoạt động và Tình yêu làm mọi thứ đẹp đẽ. Chúc bạn có cả 3 điều ấy trong mùa Giáng Sinh này.)

– You are special, you are unique; may your Christmas be also as special and unique as you are! Merry Christmas!

(Bạn thật đặc biệt. Bạn thật tuyệt vời! Chúc Giáng Sinh của bạn cũng đặc biệt và tuyệt vời như bạn vậy.)

– Do you know the relationship between two eyes? They wink, move, cry, look at the same things, and sleep together. But they never see each other. It is called friendship. Your desire is your motivation which comes from your belief, your belief is based on your peace and happiness that are also the aim of your life and your paradise. Be true and faithfull to our friends.” Friends week”. Wish you a merry Christmas and a happy new year!

( Bạn có biết mối quan hệ giữa đôi mắt không? Chúng nhấp nháy cùng nhau, chúng di chuyển cùng nhau, chúng khóc cùng nhau, chúng cùng nhìn mọi thứ và chúng ngủ với nhau – Nhưng chúng không bao giờ nhìn thấy nhau. Đó gọi là Tình bạn. Khát vọng của bạn chính là động cơ, động cơ của bạn chính là lòng tin, lòng tin của bạn chính là sự yên vui, sự yên vui đó là cái đích của bạn, cái đích đó là thiên đường của bạn. Sống hết lòng vì bạn bè. “Tuần lễ những người bạn”. Gửi đến tất cả những người bạn của tôi.Chúc bạn đón nhận tháng Giáng sinh an lành và một năm mới hạnh phúc!)

– Love, Peace and Joy came down on earth on Christmas day to make you happy and cheerful. May Christmas spread cheer in your lives!

(Tình Yêu, An Bình và Niềm Vui đã đến trên địa cầu trong lễ Giáng Sinh để làm cho bạn hạnh phúc và hân hoan. Chúc cho niềm hạnh phúc tràn ngập cuộc đời bạn !).

– Christmas waves a magic wand over this world, making everything softer than snowflakes and all the more beautiful. Wish you a Magical Christmas.

(Giáng Sinh vẫy cây gậy thần kỳ làm cho mọi thứ mềm mại hơn cả bông tuyết rơi và đẹp hơn bao giờ hết. Chúc bạn một Giáng Sinh thần kỳ.)

Ngoài những lời chúc giáng sinh ý nghĩa thì những lời chúc giáng sinh ý nghĩa cho người yêu sau đây sẽ là những gợi ý cho những người đang yêu.

Những lời chúc giáng sinh ý nghĩa cho người yêu bằng tiếng Anh

Những lời chúc giáng sinh ý nghĩa cho người yêu bằng tiếng Anh

Tình yêu ngọt ngào với những lời chúc yêu thương

– Love, Peace and Joy came down on earth on Christmas day to make you happy and cheerful. May Christmas spread cheer in your lives!

(Tình Yêu, An Bình và Niềm Vui đã đến trên địa cầu trong lễ Giáng Sinh để làm cho em hạnh phúc và hân hoan. Chúc cho niềm hạnh phúc tràn ngập cuộc đời em!)

– You are special, you are unique! May your Christmas be also as special and unique as you are! Merry Christmas!

(Em thật đặc biệt. Em thật tuyệt vời! Chúc Giáng Sinh này của em cũng đặc biệt và tuyệt vời như em vậy.)

– May your Christmas be filled with special moment, warmth, peace and happiness, the joy of covered ones near, and wishing you all the joys of Christmas and a year of happiness. —

(Chúc em một Giáng sinh chứa chan những giây phút đặc biệt, bình yên, hạnh phúc, vui vẻ và một năm hạnh phúc.)

– Christmas time is here. I hope you have a wonderful New Year. May every day hold happy hours for you.

(Giáng sinh đã đến. Chúc em có một năm mới thật tuyệt vời. Mong mỗi ngày qua đi sẽ là những giờ phút hạnh phúc nhất dành cho em.)

– At the stroke of midnight on Christmas, if a fat man dressed in a red suit jumps through your window, grabs you and puts you in a sack, don”t panic. I told Santa I wanted YOU for Christmas! I Love You!

(Nửa đêm Giáng sinh, nếu một ông già mập mặc đồ đỏ nhảy qua cửa sổ, gói em lại và cho vào bao tải thì đừng có chống cự nhé. Anh đã nói với ông già Noel rằng anh muốn có em trong Giáng sinh này. Anh Yêu Em!.)

– May this Christmas be so special that you never ever feel lonely again and be surrounded by loved ones throughout!

(Chúc cho Giáng sinh này đặc biệt đến nỗi em sẽ không bao giờ còn cảm thấy cô đơn nữa và luôn có những người thương yêu bên cạnh.)

– May this Christmas be so special that you never ever feel lonely again and be surrounded by loved ones throughout!

(Chúc cho Giáng Sinh này đặc biệt đến nỗi bạn sẽ không bao giờ còn cảm thấy cô đơn nữa và luôn có những người thương yêu bên cạnh.)

– Faith makes all things possible; Hope makes all things work and Love makes all things beautiful. May you have all the three for this Christmas. Merry Christmas!

(Niềm tin làm mọi thứ trở nên khả thi; Hi vọng làm mọi thứ hoạt động và Tình yêu làm mọi thứ đẹp đẽ. Chúc bạn có cả 3 điều ấy trong mùa Giáng Sinh này.)

Những lời chúc giáng sinh cho gia đình thân yêu bằng tiếng Anh

Ngoài những lời chúc cho bạn bè, người yêu thì lời chúc giáng sinh cho gia đình thân yêu bằng tiếng Anh cũng là một trong những lời chúc mang ý nghĩa và thú vị nhất.

lời chúc giáng sinh cho gia đình

Những lời chúc giáng sinh ngắn gọn cho cha đầy ý nghĩa:

– All those clichés about Dads and fishing come from somewhere. This year ahead let’s try to spend more time together. Merry Christmas.

– Silver light through the pines, charms and rhymes don’t suffice to say just how much you are loved. Happy Christmas Dad.

– Dad, you are the northern star in my life; this Christmas, know how much I appreciate your example.

– Dad, you are the light in our family; this year I want to acknowledge how brightly you shine. Merry Christmas.

– Christmas father, what does it mean? To me, you mean more than father time or father Christmas or father snow because you’re mine. Merry Christmas.

– Father, your love and example are the gift this year. Thank you for being who you are. Merry Christmas.

– Christmas is a special time for telling those we love how much they are admired. From your number one admirer, Merry Christmas.

– Christmas is a time to celebrate, not only the holy family, but all families. Thank you Dad for the light that you bring to mine. Happy Christmas.

– Dad, I want you to know: You are officially more important to me than Christmas itself. Hope yours is extra special this year.

– Christmas is for spending time with those we love; during this season of cheer, good will, faith, and hope, please know that you are the source of those in mine. Merry Christmas.

– Dad, I don’t say often enough how much I care. Simply put, I love you. Merry Christmas.

– Dad, you are an inspiration–not only to me and our whole family–but to the trees that live on our property. They told me to say that the birds are overrated and that they could use some extra mowing this upcoming year. Merry Christmas.

  1. Những lời chúc giáng sinh ngắn gọn cho mẹ đầy ý nghĩa

– Christmas pinnings are my mother’s way of laughing; she sews joy in to every day the way that some make clothing or knit. This Christmas, I want you to know that I notice. Merry Christmas Mom.

– To Mom: There are several things about Christmas that I have come to admire: my favorite may be the effect that the joy of the season has on Moms. This Christmas, know how much you are loved.

– Last Christmas, I noticed how much time my mother took to prepare, with such devotion, every last detail. This Christmas, I want to say THANK YOU.

– One of the latent themes of Christmas is the role that the mother plays. This Christmas, know that, to me, you are as amazing as the blessed face of Christmas herself.

– There are several seasons of joy in the year: Christmas, New Year’s, the Fourth of July, Valentine’s Day, and Mother.

– This Christmas and throughout the year, you should know, that to those who love you, your light is as sudden and magical as the snow on an almost clear night.

– Why no Christmas mother? Christmas magic, Christmas miracles, Christmas light–but in my house I say I have a Christmas mother.

– Christmas away from home is like rain in Mediterranean climates; you bide your time, imagine being home, and call your mother.

– For Christmas this year I want no thing. With you in my life, I don’t need any thing. I have an amazing mother.

– Words, like Christmas bells fade too fast; beyond this holiday, these Christmas days, remember that you are the treasure in my life.

  1. Những lời chúc giáng sinh ý nghĩa cho chồng

– Husbands are like holidays; every day together is a gift. Merry Christmas.

– Christmas tidings to the man who helps make our new Christmas traditions and who makes old ones even more special. Merry Christmas.

– To my husband at Christmas: Every day is a gift with you in my life.

– Husband: Christmas cheer and Christmas dear, Christmas light and Christmas bright; especially at Christmas, you are the light in my heart.

– Like a pine forest newly stilled by a quiet snow, your presence makes life special. This year at Christmas, know how much you are treasured.

– Christmas is not the same without those we treasure most: your love is the gift I most love, all year long. Merry Christmas.

– Christmas is made brighter by the fact that you are my husband all year long.

– Husbands are like cats; you don’t want a new one. Merry Christmas.

– Husband, you are Christmas to me. Happy holiday.

– This holiday season, the fact that you are my husband is all the treasure I need. Happy holiday.

– Christmas wishes, like husbands, live in the heart. Thanks for making this year worthwhile. Merry Christmas.

– To my husband at Christmas: year-round, your love encircles my heart. Happy Christmas.

Những lời chúc giáng sinh hay nhất bằng tiếng Anh hi vọng đã giúp bạn có thêm những ý tưởng mới lạ và độc đáo cho người thân yêu mùa Noel này. Những lời chúc giáng sinh bằng tiếng Anh ngắn gọn và ý nghĩa rất tuyệt vời nhưng tuyệt vời hơn nữa chính là tấm lòng của chúng ta đối với những người thân yêu. Hãy dành cho mình những giây phút bên người thân yêu của mình trong ngày Noel, mùa năm mới về. Nếu bạn ở xa, đặt vé máy bay để trở về với người thân yêu ngay đi nhé!

Nguồn : tổng hợp

Vé máy bay giá rẻ khuyến mãi

138/22 Quang Trung, P.10, Gò Vấp